{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win 1 van de 4 Little People Boerderijen!

Elke maand zie je dat je baby of kindje aan het leren is. Ze zijn bezig met verkennen, ontdekken en spelen. Tijdens deze bezigheden kunnen ze het makkelijkst leren. Daar speelt Fisher Price op in. Aan alle Fisher Price producten die ontwikkeld worden voegt Fisher Price het element ‘leren’ eraan toe. Je kindje is aan het genieten tijdens het spelen, maar tegelijkertijd worden zijn/ haar gedachten gestimuleerd en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld.

Little People Boerderij

Voor urenlanglittle-people boederijplezier moet je zijn bij de nieuwste Little People Fun Sounds Farm. De boerderij bestaat uit boer Eddie, een paard, een koe, een schaap en een kip. De hoge schuur en silo zijn ideaal om zittend of staand mee te spelen en ze bevatten vele leuke geluiden en liedjes die je kindje meenemen in het leven op de boerderij. Het geluid is onder andere hoorbaar wanneer de deuren open- of dichtgaan. Alle onderdelen passen in de silo en de geluiden kunnen ook uitgezet worden.

Wat en hoe kun je winnen?

Bij deze winactie kun je kans maken op 1 van de 4 Little People Boerderijen t.w.v. € 63,99. Beantwoord de volgende vraag: Little People heeft verschillende werelden die op elkaar aansluiten. Heeft u kind al meer Little People items? En waar speelt uw kind het liefst mee? De winactie loopt t/m 20 oktober.  
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je