{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win 1 van de 4 Bambino Mio pakketten!

“Steeds meer ouders kiezen tegenwoordig voor katoenen luiers als de beste manier om voor hun baby te verzorgen. Bambino Mio staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, comfort en stijl. Bambino Mio biedt een compleet luiersysteem aan geschikt vanaf de geboorte tot en met de zindelijkheidstraining”. Naast het luiersysteem biedt Bambino Mio ook als enige op de markt een complete lijn met verzorgingsproducten voor het verschonen en verzorgen van uw baby. Denk hierbij aan anti bacteriële wasmiddelen, schattige zwemluiers tot aan complete hulp pakketten om je kindje zindelijk te krijgen.

Wat kun je winnen?

41401604 Mio Nappy Set SmallBambino Mio geeft nu maar liefst vier prijzen weg! Kleuren worden bovendien afgestemd op jongetje of meisje. Lees hieronder om welke vier prijzen het gaat: - Bambino Mio Starterspakket small t.w.v. 92,50 In het Bambino Mio Starterspakket vind je 12 luiers en 3 luierbroekjes. Hiermee kun je goed kennismaken met de katoenen luier. Kijk voor meer info op www.bambinomio.nl. - Bambino Mio zwemluier pakket t.w.v. 45,00 Bambinomio-Zwemluiers-assortiWat te doen in het water? Je kunt je kindje niet in een gewone luier laten zwemmen, want die luier zal ontzettend veel water vasthouden waardoor er flink wat gewicht aan uw kindje zal trekken. Maar gewone zwemkleding biedt ook geen bescherming bij onzindelijkheid. In dit geval is de zwemluier van Bambino Mio de geschikte oplossing. Het pakket bestaat uit 3 zwemluiers: klein, middel, groot. De zwemluiers hebben een waterdichte binnenlaag, en via de been- en bovenopeningen kan geen water naar binnen. De katoenen voering is zacht, en de zwemluier kan in de wasmachine en droger! potty-training-kit- 2x Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” t.w.v. 30,00 per stuk Het zindelijkheidstraining pakket van Bambino Mio bestaat uit twee oefenbroekjes (2-3 jaar), een Mio potje, beloningstickers en een Potty Training Guide. Ideaal om samen de eerste stappen richting zindelijkheid te maken! De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Mamaloesbabysjop.nl, babyplezier.nl en baby-dump.nl.    

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op één van deze superleuke prijzen, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag: “Welke prijs zou jij graag winnen en waarom?” De meest originele reacties zullen uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus vier gelukkigen zijn! De winactie loopt van 8 t/m 21 juli.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je