{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win 1 van de 3 Tromperpakketten!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is deze week gestart en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op 1 van de 3 Tromperpakketten!

Tromper.nl

Tromper.nl is een leuke webshop voor ondere andere een schattige Tromper Shirt en Tromper Dress voor je kleine. Een Tromper is bovenkleding met een rompergedeelte. Dit is een uniek kledingstuk voor baby's / kinderen van 0 tot 3 jaar. Aan de kwaliteit van de Trompers is veel zorg en aandacht besteed. Het resultaat hiervan is dat de stof van uitstekende kwaliteit is. Je hebt keus uit katoen of viscose en dit is gemengd met 8% elastan. Hierdoor zijn de Trompers zacht, rekbaar en hebben ze een hoge draagcomfort. Tromper.nl verstuurt producten mooi ingepakt in een plastic kledingenvelop die door de brievenbus past. Thuisblijven hoeft dus niet!

Hoe maak je kans op een Tromperpakket?

Om kans te maken op 1 van de 3 Tromperpakketten moet je de volgende vraag beantwoorden: "Waarom draagt je kindje graag een Tromper?"  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je