{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win 1 van de 3 Swimtrainers “Classic” rood!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is deze week gestart en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op de SWIMTRAINER "Classic" rood t.w.v. €19,99!

FREDS SWIM ACADEMY

FREDS SWIM ACADEMY biedt zwemproducten aan voor baby's en kinderen. Het zijn erg veilige producten met de beste kwaliteit en een mooi design. Het bedrijfsmotto is dan ook: "Met veiligheid méér plezier!"

SWIMTRAINER "Classic"

De SWIMTRAINER “Classic” is een veilige, leerzame en gebruiksvriendelijke speciale opblaasbare zwemband en laat baby’s al vanaf 3 maanden op een vertrouwde manier kennismaken met water en zwemmen. Door het zwemtuigje met opblaasbaar buikstuk en de gemakkelijke veiligheidsgordel met clipsluiting kan de baby niet onderuit zakken of kantelen. Ouders hoeven dus niet continu hun kind vast te houden. Het buikstuk geeft automatisch de natuurlijke buikligging aan en zorgt voor een natuurlijke en actieve zwemhouding. De SWIMTRAINER “Classic” is de enige actieve recreatieve zwemhulp. De baby heeft dankzij het model met een kleine opening aan de achterzijde veel bewegingsvrijheid zodat het zelf spelenderwijs kan ontdekken hoe leuk zwemmen is. Doordat de baby in de SWIMTRAINER “Classic” ligt kan deze zelfs gebruikt worden voordat de baby zelf kan zitten.


Hoe win je de SWIMTRAINER "Classic" rood?

Tijdens de prijzenparade kun je kans maken op deze rode SWIMTRAINER door de volgende vraag te beantwoorden: Waar en wanneer wil jij gebruik gaan maken van de Swimtrainer “Classic” Rood?  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je