{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Win 1 van de 3 Anita Babybelts®

Anita...

…liefde voor details. Om het je zo aangenaam mogelijk te maken, maken wij het onszelf niet gemakkelijk. Voortdurend werken wij aan verbeteringen, ontwikkelen wij nieuwe materialen en perfectioneren wij de pasvorm. Nieuwe trends, jarenlange ervaring en het enthousiasme voor het dragen van mooie producten dragen bij aan de kwaliteit en resulteren in een beha, die niet alleen optimaal zit, maar ook elegant en attractief is.

Sinds 1886 streven wij naar overtuigende kwaliteit en uniekheid van onze producten. Ons dagelijks doel is het de draagsters van onze producten een stuk meer levenskwaliteit, comfort en schoonheid te geven.

Een nieuw leven groeit …

… iedere dag een beetje meer, negen maanden lang. Heel langzaam beginnen je buik en borsten groter te worden.

Zwangerschapslingerie van Anita groeit eenvoudig mee en zorgt voor een uitstekend draagcomfort, zodat jij je gedurende de zwangerschap goed voelt. De beha´s en bustiers passen zich perfect aan de borst aan en geven je de ondersteuning die je juist nu nodig hebt.

Anita Maternity heeft: meegroeiende en ondersteunende lingerie voor de zwangerschap, perfecte pasvorm en comfort voor in de borstvoedingsperiode en de “Re-Shaping” factor na de zwangerschap.

Meer dan 50 jaar ervaring geeft ons gelijk: Wij zijn er voor jou en jouw baby!

Wat kun je winnen?

Win één van de drie prachtige Babybelts®! Om er zeker van te zijn dat de juiste maat gewonnen wordt, kunnen de winnende dames de Babybelt® ophalen bij een verkooppunt in de buurt.

Hoe kun je winnen

Beantwoord de volgende vragen:

  • 1. Wat ontlast en wat ondersteunt de Anita Babybelt®?
  • 2. Waarom is de Babybelt® geschikt voor jou?

Voor meer informatie check de website: anita.com.

Succes!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je