{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win 1 jaar lang gratis Zwitsal billendoekjes

Hoogvliet Supermarkten

Hoogvliet Supermarkten is een supermarktketen met moderne winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland. In de Hoogvliet winkels is het mogelijk om bestelde boodschappen op te halen bij een Klik & Klaar afhaalpunt, super handig dus! In Voorschoten en Den Haag Ypenburg bezorgt Hoogvliet inmiddels de bestelde boodschappen lekker bij jou thuis!

Hoogvliet wil er in alle situaties voor de klant zijn: met fysieke winkels, versmarkten, ophalen én thuisbezorgen!

Wist je dat Hoogvliet een zeer gewaardeerde supermarkt is? Hoogvliet is namelijk uitgeroepen tot Beste supermarkt van Nederland in de verkiezing ‘ABN-Amro Beste winkelketen 2014/2015’. Ook de Hoogvliet websuper wordt met een 8,3 goed beoordeeld door klanten!

Het assortiment is afgestemd op de behoefte van de klant. Zo is er online een dieper assortiment baby-kind beschikbaar dan in de winkels. Denk aan grootverpakkingen luiers en volledige baby productlijnen van Neutral en Zwitsal.

Wat kun je winnen?

Je kunt kans maken op een nog nooit vergeven prijs. Namelijk: 1 jaar lang gratis Zwitsal Wipes billendoekjes!

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op deze FANTASTISCHE prijs dien je de volgende vraag te beantwoorden: Waarom zou jij als (bijna) moeder online boodschappen bestellen bij Hoogvliet websuper?

De winactie loopt t/m 14 juni 2015.

 

Advertisement

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je