{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Wij mogen 2 deelnemers blij maken met een BERG GO²

Scoot, pedal, grow!

De ontwikkeling van een kind begint op de BERG GO². De BERG GO² is een tijdloze en ergonomische skelter voor de jongste kinderen. Kinderen vanaf 10 maanden leren eerst steppen met de pedalen ingeklapt; voor je het weet gaat je kindje de hele kamer steppend door! Vervolgens kunnen de pedalen gemakkelijk worden uitgeklapt, waardoor je kindje zijn of haar eerste ervaring op kan doen met skelteren.

Het ergonomische design heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat de voeten van het kind niet tegen de pedalen of achterwielen aan kunnen komen; zelfs niet als de pedalen uitgeklapt zijn. Daarnaast heeft het zadel een textuur, wat ervoor zorgt dat het kind verder naar achteren kan gaan zitten, zonder er van af te glijden! Daarnaast is het natuurlijk een prachtige eye-catcher in huis.

Naast dat de BERG GO² goed is voor de fysieke en cognitieve ontwikkeling, is het voor kinderen heerlijk speelgoed. Zo kunnen ze door de vier stille fluisterbanden altijd veilig en stabiel rondrijden. De kinderen kunnen hun eerste skelterervaringen opdoen, zowel binnen als buiten!

                          

Wat kun je winnen?

GOED NIEUWS, omdat we zoveel leuke reacties hebben ontvangen mogen we niet 1 maar 2x een BERG GO² (t.w.v. €89!) weggeven! Door het ingenieuze trapsysteem is dit een loopauto en skelter in 1! Is je kindje toe aan de volgende stap? Klap dan de pedalen eenvoudig uit en jouw dreumes rijdt zo weg!

En omdat er een extra BERG GO² gewonnen kan worden geven we jullie nog een week langer de tijd om te reageren. Doe jij al mee? 

Hoe kun je winnen?

Maak kans door antwoord te geven op de volgende vraag: Waarom zou je jouw kindje gelukkig maken met de BERG GO² en voor welke kleur zou je gaan? Je kan kiezen uit de volgende kleuren:

1x BERG GO² Blue
1x BERG GO² Mint
1x BERG GO² Pink

Over BERG

Het verhaal van BERG begon als een hobby, in een klein Nederlands dorpje; hier werd in een boerderijschuur de eerste skelter gemaakt. Deze hobby heeft zich steeds verder uitgebreid, waarbij BERG is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt al sinds 1985 actief buitenspeelplezier. Bij alle BERG Skelters en Trampolines staat veiligheid, kwaliteit en speelplezier voorop. 

De Research & Development afdeling bij BERG zorgt ervoor dat de producten zich onderscheiden op het gebied van design en innovatie. Waaronder onze nieuwe aanwinst, de BERG GO².

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je