{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

VIP arrangement Burgers' Zoo

KONINKLIJKE BURGERS' ZOO

In Koninklijke Burgers’ Zoo maak je een ontdekkingsreis die veel indruk op je zal maken door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld. De dieren leven in Burgers' Zoo zo vrij mogelijk en al snel ontdek je overal om je heen een kleurrijk leven! Het dierenpark strekt zich dan ook uit over een bosrijk terrein van maar 45 hectare (dat zijn ongeveer 90 voetbalvelden). Oprichter, naamgever en eigenaar Johan Burgers volgde reeds vanaf de allereerste dag zijn filosofie om zo min mogelijk met beton, tralies en hekken te werken bij de huisvesting van zijn dieren. Op creatieve wijze zorgde hij voor natuurlijke barrières als hoogte- en diepteverschillen en afscheidingen met water.

Deze filosofie heeft Burgers' Zoo in zijn 101-jarige geschiedenis steeds verder ontwikkeld met als hoogtepunt de omvangrijke ecosystemen, waar de dieren- en plantenwereld van specifieke natuurgebieden heel natuurgetrouw is vormgegeven. Ga mee op een onvergetelijke avontuurlijke reis om de wereld in één dag en ervaar o.a. de wijd uitgezette Safari-vlakte, loop door de Ocean die een aquarium heeft met ruim 8 miljoen liter water en loop door de grootste overdekte jungle hal van Nederland!

Wat kun je winnen?

Burgers' Zoo geeft maar liefst 2x het VIP arrangement weg! Dit arrangement bestaat uit:
  • Gratis toegang tot Koninklijke Burgers’ Zoo voor vier personen, inclusief gratis parkeermunt voor de auto (indien van toepassing)
  • Na ontvangst gratis koffie, thee en gebak
  • Een rondleiding van 1,5 uur met een speciaal door Burgers' Zoo opgeleide dierentuingids, inclusief kijkje achter de schermen van de Ocean
  • Gratis verzorgde lunch

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: welke dieren willen jouw kids graag zien in Burgers' Zoo en waarom?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je