{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Tefal Trattoria Stoofpan (5x)

#stovember

#Stovember

De temperatuur daalt en het wordt steeds donkerder. De kou, wind en regen houdt iedereen binnen. Het is weer zover, het is tijd voor stoven! November is daarom Stovember bij Tefal, want naast koekenpannen heeft Tefal ook hele handige braadpannen in het assortiment. Veel stoofrecepten gaan over van ouder op kind en brengen zo veel herinneringen met zich mee. Maar het is ook erg leuk om ze een twist mee te geven met een bijvoorbeeld een bepaald ingrediënt. Op stovember.tefal.nl vind je veel receptinspiratie en lees je tips en tricks voor de beste stoofgerechten.
 

Wat kun je winnen? 

We mogen 5x een Tefal Trattoria Stoofpan 28cm (t.w.v. €67,95) weggeven!

Met deze pan geniet je in je eigen keuken van de meest malse en heerlijke maaltijden. De Tefal Trattoria braadpannen zijn gemaakt van gegoten aluminium, waardoor ze extra goed warmte vasthouden, maar veel lichter zijn dan gietijzeren braadpannen. Zo is de braadpan makkelijk te gebruiken zelfs wanneer deze gevuld is met een heerlijk gerecht. Dankzij de druipringen aan de binnenkant van de deksel, valt condens terug op de ingrediënten waardoor jij een extra mals resultaat behaalt. Zo maak jij de lekkerste stoofgerechten klaar in een handomdraai.

Hoe kun je winnen? 

  1. Neem een kijkje tussen de Stovember recepten van Tefal
  2. Laat in een reactie weten welk stoofgerecht je nog lekkerder zou maken met een eigen twist (en wat die twist dan is natuurlijk ;))

 

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je