{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Setje Flexa Kleurtesters + €100 muurverf in jouw gekozen Flexa Creations kleur (2x)

Met de Flexa Kleurtester test je jouw favoriete kleuren met een superhandig geïntegreerd rollertje op je muur en ervaar direct welke kleur het beste past.

Komt bovenstaand filmpje jou bekend voor? Of heb je gewoon zin om een ruimte op te frissen en nog geen idee in welke kleur precies? Dan krijg je een goed beeld met behulp van de Flexa Kleurtester. Er zijn 500 verschillende kleuren beschikbaar. Het werkt eenvoudig: test de kleuren met een superhandig geïntegreerd rollertje op je muur en ervaar direct welke kleur het beste past. Want wanneer je de verf in de juiste kleur op je eigen muur zien, is eigenlijk de enige manier om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat.

Wat kun je winnen? 

Je kunt een setje Flexa Kleurtesters (met 3 verschillende kleuren naar keuze) winnen + €100 muurverf in jouw gekozen Flexa Creations kleur. Met deze gave prijs mogen we maar liefst 3 moeders (to be) gelukkig maken! 

Hoe kun je winnen? 

Vul de volgende zin aan in een reactie: ''Ik ben heel benieuwd naar de kleur ... om de ... een nieuwe look te geven.'' 

Voorbeeld: Ik ben heel benieuwd naar de kleur Retro Vibe om de slaapkamer van mijn oudste zoon een nieuwe look te geven. 

Check hier alle beschikbare kleuren >>

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je