{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Play-Doh zoekt jou!

Word jij dé Play-Doh Pro?

Play-Doh, de zachte, kleurrijke en veilige boetseerklei, bestaat dit jaar 60 jaar! En daarom is Play-Doh op zoek naar een frisse en vrolijke creatieveling die het te gek vindt om samen met haar kindje de mooiste Play-Doh creaties te maken. Word jij van de zachte en kleurrijke klei net zo enthousiast als je kindje en hebben jouw Play-Doh creaties net zo'n star quality als jijzelf? Dan ben jij misschien wel de creatieveling die Play-Doh zoekt! Als creatieveling word jij een jaar lang dé ambassadeur van Play-Doh. In dit jaar maak je samen met je kindje elke week een van je mooiste Play-Doh creaties welke je vastlegt op foto/video en tevens deelt via Social Media. Ook ga je een paar keer per jaar op pad om andere moeders en kids te inspireren tijdens de workshops waarbij jij in het zonnetje staat. Fantastisch toch? 

What's in it for you?

  • Jij wordt dé ambassadeur van Play-Doh
  • Maak een 'Play-Doh creative moment' met star quality
  • Deel jouw 'Play-Doh creative moment' en stuur hem in via Whats App (foto of video)
  • Als Play-Doh Pro ontvang je alle Play-Doh die je nodig hebt voor de creaties die je elke week maakt (een jaar lang)
  • De Play-Doh Pro ontvangt ook nog eens een hele mooie vergoeding! 
  • Daarnaast geeft Play-Doh nog vele andere mooie prijzen weg

Hoe kun je meedoen?

Maak indruk met je meest creatieve, gekke of humoristische creatie en leg deze vast. Alles mag! Wees creatief en laat zien dat jij het in je hebt om een Play-Doh Pro te worden! Laat je 'Play-Doh creative moment' zien op een foto of in een video en wie weet word jij de nieuwe Play-Doh Pro! Zorg ervoor dat je 'Play-Doh creative moment' duidelijk in beeld is en jijzelf natuurlijk ook! Want wie weet ben jij wel de toekomstige Play-Doh Pro! Stuur je foto of video via Whats App naar de officiële Play-Doh mobiel : 06 53 77 48 19. 

Vele mooie prijzen

Natuurlijk geeft Play-Doh ook vele mooie prijzen weg aan de mama's die het net niet zijn geworden. Zo maakt Play-Doh nog 14 mama's blij met:

  • 1x een jaar lang gratis Play-Doh
  • 3x een Play-Doh pakket
  • 10x een Play-Doh set
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je