{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Maak kans op één van de vier lampen van Lampen24.nl!

Voor welke ga jij?

Houd de Facebook en Instagram van Lampen24.nl in de gaten, want daar worden de winnaars op 4 juli bekend gemaakt!

---

Lampen24.nl is Europa's grootste webwinkel voor verlichting met een assortiment van rond 30.000 verlichtende producten voor in huis en buiten. Samen met Mamaplaats geven zij vier prachtige lampen weg. Voor welke ga jij?

Te winnen prijzen

Geweldige LED nachtlamp Spiderman
Bij Spiderman gaat het om een knuffelfiguur, die ook een LED nachtlampje heeft. De superheld is bij groot en klein bekent. Het lampje licht op, vanaf het moment dat ze naar de zijkant zwenkt. Dan kan ze haar functie als nachtlampje opnemen en de kleintjes voelen zich gelijk een beetje meer beschermd.
 

Betoverende LED nachtlamp Frozen
Bij dit LED nachtlampje dient de ijskoningin van Disney als voorbeeld. Het materiaal, waaruit de figuur gemaakt werd, is vormstabiel en knuffelbaar. Daardoor neemt het nachtlampje nog meer het karakter van een speelkamerraadje aan en is bij de kids zeker heel geliefd. Het lampje licht op, vanaf het moment dat ze naar de zijkant zwenkt.Driepoot houten vloerlamp Mya
Mooie vloerlamp goed passend bij Scandinavische stijlen. Mya is hiermee een prachtige verrijking voor woonkamerverlichting, en siert vooral moderne landelijke stijlen op een uitstekende manier.Plafondlamp Wolk met wilde dieren
Deze wolkvormige kinderkamerlamp in de kleur lichtblauw is geschikt als bijzondere kleurtopper voor elke kinderkamer. De lichtblauwe wolk is naast de verlichting uitgerust met enkele bonte diermotieven die er heel schattig uitzien.

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie weten welke lamp jij zou willen winnen en waarom!

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je