{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Maak kans op een starterspakket + groeimeter met naam!

Alle ouders kennen waarschijnlijk wel het probleem van de 'Verloren Spullen'. Heeft je zoontje nét een leuk nieuw rood jasje, eenmaal terug van school: wég! Of je haalt je dochter op van het kinderdagverblijf: heeft ze ineens een andere romper aan. Op zulke openbare locaties is het altijd handig om je spullen (of die van je kind) te merken. Hier is aan alles gedacht: de naamlabels van Goedgemerkt zijn vaatwasser en magnetron bestendig en de kledinglabels zijn te gebruiken in de wasmachine en droger, dus plak overal een naamlabel op en je raakt nooit meer iets kwijt!

Goedgemerkt Starterspakket en Groeimeter

Met het Goedgemerkt Starterspakket heb je een assortiment van de handigste naam- en instrijklabels die je voor je kinderspullen en – kleding kan gebruiken! De Goedgemerkt Groeimeter staat superleuk in de kinderkamer. Personaliseer deze door een naam en een geboortedatum toe te voegen. De Groeimeter wordt geleverd met handige labels om aan te geven hoe groot je kindje al is op speciale momenten. Keuze uit 10 verschillende ontwerpen. Wij geven maar liefst 6 pakketten weg!

Wat moet je doen?

Beantwoord de volgende vraag: Uit hoeveel goedgeMERKjes kan je kiezen voor je naamlabels van Goedgemerkt en waarvoor zou jij als eerste een naamlabel gaan gebruiken? Tip: kijk voor het aantal goedgeMERKjes op Goedgemerkt.nl!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je