{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Maak kans op €100 euro cadeautegoed bij Greetz!

Kies iets speciaals uit de unieke collectie wenskaarten of maak zelf aan de hand van enkele eenvoudige stappen een persoonlijke fotokaart. Naast wenskaarten biedt Greetz een uitgebreid assortiment cadeaus. Bij Greetz maak je van elk moment een cadeautje. Klik hier om het uitgebreide assortiment van Greetz te bekijken.

Fotocadeaus om te verrassen

Druk je liefde uit door gave producten te laten bedrukken met foto’s. Een fotokaart geven is leuk, maar een fotocadeau is nog veel specialer! Verras iemand met een origineel en uniek cadeau. Niets is leuker dan de foto van een mooi en bijzonder moment terug te zien op een lekkere drinkmok, op een telefoonhoesje of in een lijstje. Herinneringen herinneren en nieuwe maken. That’s what life is about. Klik hier om een kijkje te nemen in de wereld van Greetz.

Foto in lijst

Iemand echt verrassen of een bijzonder moment tot een blijvende herinnering maken? Dat kan met een foto in lijst van Greetz. Mooie houten, zilveren, barok of aluminium fotolijsten in verschillende kleuren voor die ene speciale foto. Bij Greetz wordt de foto in lijst feestelijk verpakt en afgeleverd in een mooi pakket. Bestel je voor 22:00 uur, dan wordt het cadeau dezelfde dag nog verstuurd! Je foto wordt gedrukt op FUIJI fotopapier en verzonden in een kwalitatief lijstje. Naast de vele designs kun je ook meerdere foto’s in een lijstje plaatsen, een passe-partout kiezen of een tekst toevoegen. Kortom, als je echt wilt uitpakken verras je iemand met een foto in lijst.

Wat en hoe kun je winnen

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op €100 cadeautegoed van Greetz welke te besteden is aan foto in-lijst-cadeaus (geldig van 01-01-2014 tot 31-12-2014).

Welk lijstje van Greetz zou jij bestellen en waarom?

Meer informatie- en het bekijken van mooie kaarten en kado's? Kijk hier!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je