{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Maak kans op 1 van de 4 JJ Cole prijzen

JJ Cole Collections van TOMY biedt een brede selectie aan baby reis- en verzorgingsproducten, die een unieke combinatie van functionaliteit en veiligheid met stijl bieden. Daarmee zet JJ Cole Collections zich in om ouders producten te bieden, die gebruikersgemak en functionaliteit belichamen, maar waarbij stijl gewaarborgd blijft. JJ Cole van TOMY streeft ernaar om de behoeftes van de zorgzame maar toch ook overweldigend drukke ouders van tegenwoordig te bevredigen.

Wat kun je winnen?

Wij geven 4 JJ Cole prijzen weg: Picknickkleed/speelmat: Deze picknickkleed en speelmat is een must-have voor ieder gezin. Veelzijdig inzetbaar: bijv. in het park, het strand, een sportwedstrijd of gewoon in de woonkamer. De Swag bag: De Swag bag is de ultieme tas voor de moderne moeder: De perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit. Body Support: De Body Support van JJ Cole is de meest comfortabele en stijlvolle zitverkleiner op de markt! Deze omdraaibare reisaccessoire is aan de ene kant van zacht velours en heeft frisaanvoelende, geborduurde printjes aan de andere kant voor comfort in elk seizoen. Door de afneembare hoofdsteun groeit de zitverkleiner met uw baby mee. Travel pod set: De JJ Cole reisset is samengesteld uit de handige JJ Cole accessoires voor op stap gaan, namelijk het speentasje, thermo-flessenhouder en het luiermapje.

Wat moet je doen?

Geef aan welke van de bovenstaande 4 prijzen jij zou willen winnen en beantwoord de volgende vraag: Wat vind jij als moeder belangrijk in de combinatie van functioneel en fashion?
winnaar jjcole
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je