{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

*Kerstspecial* Win: prijzen van Chillafish

Chillafish

Chillafish is een hip merk, bekend om haar gave fietsjes. Innovatieve producten, met een puur en fris design en, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs!

Wat kun je winnen?

BMXie
De BMXie is een echt stoere loopfiets, helemaal in BMX-stijl: robuust fietsframe, oversized tubing én extreem lichtgewicht! Ook is het zadel verstelbaar en zijn de voetsteuntjes afneembaar.

We geven de BMXie (t.w.v. €80) zes keer weg!

BMXie

QUADIE
De Quadie is de jongste telg van de Chillafish familie. Deze 4-wieler gaat terug naar zijn roots. Een eenvoudige en functionele eerste rit met een stijlvolle look, lichtgewicht en stabiele rijeigenschappen. Het zadeltje is in hoogte verstelbaar zodat de eerste stapjes veilig gezet kunnen worden. De handgreep aan het zadel maakt het super makkelijk om de Quadie mee te nemen.

We geven de Quadie (t.w.v. €50) drie keer weg!

Quadie

BUNZI
De Bunzi is een unieke 2-in-1 loopfiets die in een handomdraai omschakelt tussen 3-wiel modus en 2-wiel modus.

Leer je kind stap-voor-stap rijden op de Bunzi en schakel om naar de 2-wiel modus wanneer jouw kind er klaar voor is. De Bunzi is licht om te dragen als je kind moe is, heft stille in- en outdoor wielen en heeft een leuke opbergbox in het zadel.

We geven de Bunzi (t.w.v €50) drie keer weg!

Bunzi

Hoe kun je winnen?

Wil jij kans maken op een van deze te gekke Chillafish prijzen? Volg dan de volgende stappen:

  1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Chillafish »
  2. Welke blijmaker op wielen wil jij graag onder de kerstboom hebben liggen? Geef dit hieronder aan in een reactie! (Vergeet niet de gewenste kleur te noemen)
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je