{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Gigantische knikkerbaan t.w.v. € 129,95

De perfecte start voor de beginnende knikkerbaan bouwer!

Deze knikkerbaan van Hubelino zorgt voor eindeloos avontuur in de woonkamer! Met de verschillende vormen, afmetingen, kleuren en elementen kan jouw kind zijn fantasie de vrije loop laten. Van een simpel rolspoor tot een complete achtbaan inclusief tunnels en kruisingen, met 200 onderdelen zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wat zal jouw zoon of dochter trots zijn als de baan af is en de knikker zijn eindstation bereikt! 

Wat kun je winnen?

In een handige koffer zit alles wat nodig is voor een complete knikkerbaan: bouwstenen, knikkerbaanelementen, knikkers, grondplaten en een uitgebreid geïllustreerde gebruiksaanwijzing.

De knikkerbaan zorgt voor veilig, creatief en educatief speelplezier voor kindjes vanaf vier jaar. Door het stugge materiaal is de baan heel stabiel en zal deze niet slijten. En extra fijn: de knikkerbaan kan gecombineerd worden met Duplo. 

Is jouw kindje klaar voor een leuke bouwuitdaging? Wij mogen 1 set t.w.v. 129,95 euro weggeven! Meedoen? Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken.

Hoe kun je winnen?

Maak in een reactie hieronder antwoord de volgende zin af: "Mijn kindje zou heel blij zijn met deze knikkerbaan, omdat..."

Voorbeeld: Mijn kindje Amy zou heel blij zijn met deze knikkerbaan, omdat ze superavontuurlijk is ingesteld. Daarnaast is ze altijd met blokken in de weer en maakt ze de meest bijzondere bouwwerken. Ze is gek op kleur en zal deze baan daarom extra mooi vinden!

Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van deze gave bouwset van Hubelino!

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je