{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Fitplan Body & Fit

Kickstart jij 2018 goed met een compleet Fitplan?!

Fitplan - start 2018 goed!

Lijkt het je wat om direct goed van start te gaan in het nieuwe jaar? Dat kan met het 21-dagen durende Fitplan van Body & Fit. Dit is een compleet pakket met gevarieerde dagmenu's, toffe workouts en een heleboel handige tips en tricks. Je wordt hierin goed begeleid om op een effectieve manier snel fitter te worden! 

Weet je wat extra leuk is? We mogen 3 pakketten weggeven!! 

Wat kun je winnen? 

COMPLEET Fitplan pakket met de volgende inhoud: 

  • Low Calorie Meal: Low Calorie Meal is de ultieme maaltijdvervanger op het gebied van gewichtsverlies in shakevorm! Low Calorie Meal voldoet aan alle voorwaarden van een maaltijdvervanger, is uniek in zijn soort en zonder toegevoegde suikers.
  • Low Calorie Bar: Geen zin in een maaltijdvervangende shake? Dan is de Low Calorie Bar jouw ideale maaltijdvervanger! Perfect passend in een dieet, slechts 205 calorieën en verkrijgbaar in waanzinnig lekkere smaken.
  • Low Calorie Pancake Mix: Ben jij ook zo dol op pannenkoeken? Wij hebben de oude vertrouwde pannenkoek in een nieuw ‘’fit’’ jasje gestoken en is perfect te gebruiken als maaltijdvervanger. Easy to bake, heerlijk van smaak en genieten maar!
  • Smart Chips: Een fitte lifestyle en toch chips eten? Dat kan met Smart Chips! Lekker knapperig, gebakken door hete lucht en slechts 94 calorieën per zakje.
  • Smart Break: Echt lekker (suikerarm) snacken doe je met Smart Break! Een heerlijke chocolade hazelnootwafel met eiwitrijke crème en echte stukjes geroosterde hazelnoot.
  • Natural Flavouring: Geef je bakje kwark, havermout, yoghurt of bakrecept een heerlijke smaak met Natural Flavouring. Handige ''smaak''druppels, gezoet met stevia extract, bevat geen calorieën en geen toegevoegde suikers.
  • Shakebeker: Met een Body & Fit Shakebeker maak je in een handomdraai een klontvrije shake. Handig!
  • Ebook: Met een uitgebreide uitleg van het Fitplan, geschreven door een team van diëtisten en personal trainers.

Hoe kun je winnen? 

Geef in een reactie antwoord op de volgende vraag: ''Het meest benieuwd ben ik naar ... uit het Fitplan pakket, omdat ... ''

Voorbeeld van een reactie: Het meest benieuwd ben ik naar de Smart Chips uit het Fitplan pakket omdat ik niet kan geloven dat het én lekker is én maar 94 calorieën bevat. 

Let op: Het Fitplan wordt afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je