{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Een verblijf op Landal Het Land van Bartje twv €350

Op de Hondsrug in de Drentse bossen ligt bungalowpark Landal Het Land van Bartje. Maak fiets- en wandeltochten langs heidevelden, veengebieden en door de bossen van Drenthe. Op het park kun je genieten van een uitgebreid Fun & Entertainment-programma voor de hele familie. Neem een duik in het zwembad of kom met de kinderen spelen in de binnenzandbak in Bartje’s Boerderij. Kortom, een perfecte locatie voor het hele gezin.

Onlangs is bungalowpark Landal Het Land van Bartje getest door een Mamaplaats-testgezin. Het bungalowpark is beoordeeld met een 8.2! Ben jij benieuwd naar de uitgebreide review? Klik dan hier.

Wat kun je winnen?

Win een weekend- of midweekverblijf op Landal Het Land van Bartje! De winnaars verblijven in een standaard 4- of 6- persoonsaccommodatie en hebben de keuze uit aankomstdata tot 14 december 2015 (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen, zie: www.landal.nl/uitgesloten). Reserveren kan vanaf 6 weken voor aankomst d.m.v. een reserveringsformulier. De winnaar ontvangt hierover persoonlijk bericht.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende stappen te ondernemen:

Niet gewonnen, maar er wel voordelig een weekend of (mid)week tussen uit? Kijk snel voor de last minute aanbiedingen op www.landal.nl/lastminutes of bel 0900-8842 (€1,- per gesprek).

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je