{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Compleet Starterspakket van Difrax

Goed voorbereid op de komst van je baby?

Veel baby’s hebben last van darmkrampjes, maar gelukkig zijn darmkrampjes eenvoudig te voorkomen met de Difrax S-fles. Door de speciale S-vorm van de S-fles is de speen nooit met lucht gevuld. Door het ventielsysteem in de bodem van de S-fles wordt het ontstaan van lucht en belletjes bij de speen voorkomen. Je baby slikt zo minder lucht in en heeft daardoor minder last van darmkrampjes. Wil je meer informatie over de Difrax S-fles? Klik dan hier.

Baby’s hebben de eerste vijf maanden een grote zuigbehoefte. De Difrax fopspeen vervult die zuigbehoefte. De Difrax fopspeentjes zijn er in vijf maten. Naarmate je baby groter wordt, groeit het schildje mee met het gezichtje van je baby. Ook wordt het zuiggedeelte steeds massiever zodat het in verhouding blijft met de sterker wordende kaken van je kindje. Je hebt bij Difrax keuze uit een Natural en Dental vorm. Voor welke fopspeen je kiest hangt af van de voorkeur van jouw kindje. Vandaar dat je bij het Difrax starterspakket beide varianten krijgt. Wil je meer informatie over de Difrax fopspeen? Klik dan hier.

WAT KUN JE WINNEN?

Doe mee met de Facebook winactie en maak kans op één van de 3 Difrax starterspakketten ter waarde van €40.

HOE KUN JE WINNEN?

Om kans te maken dien je de volgende stappen te ondernemen:

  • 1. Beantwoord in een reactie hieronder de volgende vraag: Wat stond/staat er boven aan jouw verlanglijstje om in huis te halen ter voorbereiding van de komst van jouw baby?
  • 2. Like de Facebookpagina van Difrax

LET OP: je maakt alleen kans wanneer je de vraag beantwoord via de Facebookpagina van Mamaplaats én de pagina van Difrax liked.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je