{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Bomvol prijzenpakket van Lamaze

Met Liefde...van Lamaze

Het eerste samenzijn na de bevalling, baby’s eerste lach, omrollen, gaan zitten en kruipen, de eerste stapjes, samen kiekeboe spelen en geluidjes en kleuren ontdekken. De interactie tussen jou en je kind en de ontwikkeling van je kind leveren de meest memorabele momenten van het leven op.

Lamaze is gemaakt met liefde om kinderen te helpen de wereld spelenderwijs te ontdekken en samen met hun ouders deze mooie en bijzondere momenten in het leven te beleven.

Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen.

Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.

Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboortecadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde... van Lamaze.

Wat kun je winnen?

Je kunt een bomvol prijzenpakket winnen met het nieuwe speelgoed van Lamaze. Het pakket bestaat uit:
  • Yo Ho Piraat of Eva de Eenhoorn (afhankelijk van het geslacht van je kindje)
  • Trusten Uil
  • Duw Puppy

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende stappen te ondernemen:
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je