{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Babboe City bakfiets winnen

Makkelijk, snel, veilig én gezellig. Dat is waar de Babboe Bakfiets voor staat. De wereld aan je voeten met de kinderen voor je neus. Onderweg naar school, vriendjes, supermarkt, speeltuin, park of ander uitje. Onze bakfietsen zijn het ideale vervoermiddel voor je kinderen met extra ruimte voor boodschappen, buggy of andere zaken. Een bakfiets vol kinderenergie is een dagelijkse belevenis. Omdat je kinderen voor je zitten, heb je ze constant in het oog. Zo kun je gezellig met elkaar babbelen en is het ook nog eens veilig. Je passagiertjes zitten in een stevige houten bak, vastgeklikt met een driepuntsgordel. Met de Babboe Bakfiets maak je van ieder tochtje een feestje!

De Babboe City

De zeer wendbare 2-wiel Babboe City is ideaal voor in de stad, of om lekker een stuk te fietsen met je kleintjes voor je in de bak. De Babboe City is ideaal voor het vervoer van 2 kindjes en nog een MaxiCosi of boodschappen. Ga naar www.babboe.nl voor meer informatie over onze bakfietsen.

Jij kunt deze kekke bakfiets nu winnen!

Hoe kun je winnen:

  1. Like Babboe op Facebook of Google+
  2. Beantwoord de volgende vraag (in een reactie hieronder): Wat was jouw leukste uitje met je kleintje(s) tot nu toe? En hoe vervoerde je je kleintje(s) toen?
  3. Let op: Om een reactie achter te laten, dien je ingelogd te zijn.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je