{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

6x winnen: de storio 2 blauw of roze!

Over Vtech

Het speelgoed van VTech is niet zo maar speelgoed, maar educatief speelgoed waar kinderen wat van kunnen leren, dat is tevens waar VTech voor staat. Een grondig onderzoek en een team van experts maakt dat allemaal mogelijk. Deze combinatie zorgt voor plezierbeleving en een leermoment in één.

Wat kun je winnen?

VTech geeft maar liefst 6x de Storio 2 weg t.w.v. €89,95! 3x de blauwe, en 3 keer de roze.

Storio 2

De Storio 2 is dé oplossing voor het eeuwige gezeur om je tablet! Dit interactief en educatief multimediatablet is geschikt voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Je kunt hem makkelijk vergelijken met de iPad en de e-Reader. Hij is net zo snel, scherp en zit vol van verrassingen. De Storio 2 beschikt over een 5 inch touchscreen, een bewegingssensor die het beeld in de ideale positie brengt, spelletjes, apps, een videospeler, fotocamera (met bewerkingsmodule), e-Reader, muziekspeler, tekenstudio, kleurboek, calculator, klok en wekker. Geen kind dat zich hoeft te vervelen.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: waarom wil jij de Storio 2 voor je kindje winnen en welke functie spreekt je het meest aan?

Impressie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je