{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

5x winnen: het boek 'Een operatie voor Fientje'

Kinderen voorbereiden op een operatie

Hoe bereid ik mijn kind het beste voor op een operatie? En moet ik dat wel doen of is het beter dat een verpleegkundige dit doet? Dit zijn allemaal vragen die er door je heen gaan als ouder.

Het antwoord op deze vraag is: ook al ben je geen specialist, als ouder kun je, je kind het beste voorbereiden! Wanneer een onbekend persoon dit doet heeft je kind al zijn energie en aandacht nodig met deze persoon vertrouwd te raken en neemt hierdoor minder informatie op. Ook ken jij je kind het beste dan wie dan ook en kun je inspelen op eventuele eerdere ervaringen. 'Een operatie voor Fientje' is daarom een mooi boek om je kind voor te bereiden op een operatie. Voor nu of in de toekomst.

Een operatie voor Fientje

Fientje heeft pijn in haar buik. Om haar weer beter te maken is een operatie nodig en dat vindt Fien best spannend! Wat gaat er allemaal gebeuren? Gelukkig zijn de dokters en de verpleegkundigen erg lief. Ook mag Fientje haar knuffelbeer meenemen. Waar zit de pijn bij jou? En neem jij ook je knuffel mee?

In 'Een operatie voor Fientje' laat Fien stap voor stap zien wat er allemaal bij een operatie komt kijken. Een duidelijk en eenvoudig verhaal dat mede door de heldere illustraties dicht bij de belevingswereld van peuters en kleuters staat. Het boek is zeer geschikt om een operatie bespreekbaar te maken.

Wat kun je winnen?

De Kleine Mug geeft het boek 'Een operatie voor Fientje' maar liefst 5x weg! Kijk snel wat je moet doen om kans te maken op het boek.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: Bij welke instantie zou dit boek volgens jou altijd moeten liggen en waarom?

Blijf op de hoogte!

Regelmatig wordt er belangrijke informatie gedeeld via 'Nieuws van de Kleine Mug'. Dit kan zijn in de vorm van een blog maar ook wanneer De Kleine Mug op zoek is naar jouw mening over de input van een volgend boek. Daarnaast ontvang je bijvoorbeeld ook informatie over het belang van een goede voorbereiding. Klik hier om je aan te melden en blijf op de hoogte!

Deze winactie loopt t/m 17 mei 2015.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je