{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

4x winnen: DiaperChamp Medium t.w.v. € 89,95

DiaperChamp

DiaperChamp is dé expert op het gebied van luieremmers! Door de unieke technologie is DiaperChamp de enige emmer die de luiers reukloos opbergt én waar je normale vuilniszakken kan gebruiken. Dure navulcassettes heb je voor deze luierkampioen dus niet nodig.

Onmisbaar

De DiaperChamp luieremmer is onmisbaar in de babykamer. De DiaperChamp is namelijk een reukloze luieremmer waarin je op een eenvoudige en veilige manier gebruikte luiers kan opbergen. De DiaperChamp luieremmer is erg gebruiksvriendelijk, je doet de luier erin, draait aan de hendel en klaar! Veiligheid staat voorop bij de DiaperChamp, doordat je hem met 1 hand kan bedienen heb je tijdens het verschonen altijd 1 hand vrij om je baby onder controle te houden.

Wat kun je winnen?

DiaperChamp geeft maar liefst 4x een 'DiaperChamp Medium' t.w.v. €89,95 weg! Daarnaast geven zij er ook nog 4 leuke én goed gevulde DiaperChamp Goodiebags bij (met o.a. Pampers billendoekjes, VSM billencreme, een bestek setje en meer).

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: waar let je als eerste op als je een luieremmer gaat aanschaffen en hoe ga je je oriënteren?

Impressievideo

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je