{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

3x winnen: compleet verzorgd weekendje weg!

StayOkay

Stayokay heeft maar liefst 26 hostels in bijzondere gebouwen op de allermooiste plekjes van Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld slapen in een kubuswoning, kasteel of Noors jachthuis. In en om de hostels is ook vanalles te beleven voor gezinnen: hop met de kids over de Waddeneilanden en spot zeehonden, vaar op een skûtsje in Friesland of spot prachtige vogels op de Veluwe.

Tijdens je verblijf met het gezin heb je altijd een privékamer met eigen douche en toilet. In de Stayokay hostels zijn kinderbedjes en -stoelen aanwezig (op aanvraag). En wist je dat kinderen t/m 12 jaar altijd korting krijgen op de overnachting(en) en maaltijd(en)? In de ochtend staat er een uitgebreid en verantwoord ontbijt klaar waarna jullie de omgeving samen kunnen verkennen! Rondom veel hostels zijn speeltoestellen en in de natuur kunnen de kinderen heerlijk ravotten.

Wat kun je winnen?

Stayokay geeft 3 prijzen weg waarvan 1 hoofdprijs. De hoofdprijs bestaat uit:

  • Een welkomstdrankje
  • 2x overnachting voor 4 personen (maximaal 2 volwassenen)
  • 1x diner
  • 1 dag fietshuur

2e + 3e prijs:

  • Een welkomstdrankje
  • 1x overnachting voor 4 personen (maximaal 2 volwassenen)

Hoe kun je winnen?

Om mee te doen met de winactie dien je de volgende vraag te beantwoorden:

  • In welk hostel van Stayokay zou jij willen verblijven?

Tip: kijk op stayokay.nl voor de locaties!

Voorwaarden

Geldig in een hostel midden in de natuur of aan het water - geldig tot een jaar na uitgifte - niet geldig op reeds gemaakte boekingen - op basis van beschikbaarheid - niet geldig op arrangementen - niet geldig in combinatie met andere acties - niet in te wisselen voor contanten - iedereen mag 1x deelnemen - over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je