{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

​3-in-1 Activity Walker van Little Tikes (2x)

We geven een roze en een groene Activity Walker weg!

Onze testmoeders zijn enthousiast dus een gegarandeerd succes mocht je winnen! 

De 3-in-1 Activity Walker is een interactief speelgoed waar je kindje lang mee vooruit kan (van 9 tot 36 maanden). Dit komt doordat er met 3 verschillende standen gespeeld en geleerd kan worden: 

  • Zittend op de grond
  • (Leren) lopen achter de Walker
  • Staand met de walker als activiteiten paneel/tafel

Wat kun je winnen?

Little Tikes geeft twee 3-in-1 Activity Walkers weg: een groene en speciaal voor meisjes of jongens die fan zijn van roze, een roze versie! De mogelijkheden van deze Walkers zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan een kiekeboe-leeuw met spiegel en brulgeluid, een draaiende toekanbal met grappige dierengeluiden... Ga zo maar door!

Zie hier het dochtertje van Mamaplaats tester Sophie in actie: 

Hoe kun je winnen?

Wil je de Activity Walker van Little Tikes winnen? Beschrijf welke functionaliteit van de Walker waarschijnlijk favoriet is bij jouw kindje en welke kleur het beste past bij jullie. Tip: check hier wat de Walker allemaal voor eigenschappen heeft >

Bijvoorbeeld: Ik denk dat mijn zoon Thijs (1,5 jaar) helemaal fan zal zijn van die lichtgevende discobal voorop, hij is net als ikzelf dol op alles wat licht geeft of glinstert. De groene Walker vind ik het mooist, die past dus het beste aangezien Thijs nog niet zoveel te vertellen heeft daarover ;)

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je