{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

€25 shoptegoed bij MyMepal!

Creëer jouw eigen vaderdagcadeau

Elke dag Vaderdag met hét vaderdagcadeau van 2018

Ook op het werk toch een beetje lunchen met je gezin. Dat gun je elke vader! Eten doe je met het gehele gezin, ook op het werk! Creëer nu jouw eigen vaderdagcadeau. Of kies een ander product waar je jezelf of een ander blij mee maakt!

Product beschrijvingen

De Campus lunchboxen, bekers en pop-up flessen van Mepal zijn vernieuwd! Zo is het nog leuker om je eigen Campus producten bij MyMepal te ontwerpen.

Denk aan de Lunchbox Mepal Campus, een handige broodtrommel die geleverd wordt met een bentobox en een vorkje. Zo blijft al het eten op zijn plaats. En met het nieuwe labeltje krijgen zelfs de allerkleinsten zelf hun trommel open. Ideaal dus voor een lunchpakket op school!

De lekvrije Schoolbeker Mepal Campus heeft een inhoud van maar liefst 300 ml. De nieuw ontworpen deksel zorgt er nog steeds voor dat eventuele overdruk in de beker zonder lekkage wordt opgevangen, maar is een stuk makkelijker schoon te maken. En fijn: de Campus beker heeft een platte onderkant waardoor er in de vaatwasser geen water meer in blijft staan.

Een andere topper is de Pop-up Drinkfles Mepal CampusDruk en drink! Deze fles is zelfs door de allerkleinsten eenvoudig te openen en te sluiten. De gegarandeerd lekvrije pop-up drinkfles heeft nu een inhoud van maar liefst 400 ml. Met het handige lusje kan de fles gemakkelijk worden meegenomen naar school, sport of zwemles!

De lunchbox Take a Break large is een extra grote broodtrommel van Mepal. Er passen wel acht boterhammen in! De lunchbox is voorzien van een afdichting waardoor de inhoud lekker vers blijft. Bovendien zit in deze broodtrommel een tussenschot om etenswaren van elkaar te scheiden. 

Maak ‘m zo mooi als je kunt!

Bij MyMepal ontwerp je je producten zelf! Je kiest de kleuren en plaatst foto’s, afbeeldingen en teksten totdat jouw product helemaal naar jouw smaak is!

Geen inspiratie of weinig tijd?
Kies dan voor een van de ontwerpen van onze designers! Kijk op onze inspiratie pagina of op de pagina’s die we voor speciale momenten hebben gemaakt.

                      

Wat kun je winnen?

Wij mogen 10 mensen blij maken met een waardecheque van 25 euro die je kunt besteden op www.mymepal.com. Deze kun je besteden voor hét vaderdagcadeau van 2018 of op een van de andere bedrukte artikelen.

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie weten wie jij blij wil maken met een bedrukt product van MyMepal!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je