{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

10x Winnen: verras jouw Valentijn met een ballon of chocolade

Verras jouw valentijn

Valentijn, het moment van het jaar waarbij de liefde centraal staat en geliefden elkaar even wat extra aandacht geven. Valentijn... iedereen zegt het op zijn eigen manier! Hoe zou jij dit doen? Namens Greetz mogen wij 10 'Valentijns-greetz' weggeven, t.w.v. € 25,-! 

Valentijn ballon

Wat is er nou leuker dan jouw geliefde tijdens Valentijn verrassen met een ballon! Eén ding is zeker, als je zo’n verrassende heliumballon laat bezorgen op 14 februari maak je vast en zeker indruk! De ballon wordt bezorgd in een speciale cadeauverpakking en blijft minimaal 8 dagen zweven! Ook kun je nog een leuk of liefdevol kaartje toevoegen aan de ballon, zo maak je het cadeau nog persoonlijker. Wil je nou graag anoniem blijven? Geen paniek! Een Valentijn ballon kun je natuurlijk ook anoniem versturen via Greetz! Zo kun je zelf bepalen wanneer je jezelf bekend maakt, of niet natuurlijk :)  Bekijk hier de ballonnen. 

Australian chocolade

Verras jouw Valentijn met een onweerstaanbaar chocolade hart met daarop jouw persoonlijke boodschap! De heerlijke chocolade van Australian Homemade is het toppunt van chocolade perfectie. De chocolade is gemaakt van de beste cacao ter wereld, gecombineerd met de meest briljante vullingen, gecombineerd met vers gebrande amandelen, hazelnoten en pecannoten, krijg jij ook al trek? Dit is nog niet alles, het chocolade hart wordt namelijk ook nog eens verpakt in een luxe cadeauverpakking, die je zelf kan personaliseren met een mooie foto en tekst. Zo is de verpakking ook leuk is om te bewaren als de chocolade op is! Bekijk hier de mogelijkheden.

afbeelding-in-winactie

 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 5x een Valentijn ballon weggeven en 5x Australian chocolade! Verras jouw Valentijn met één van deze leuke cadeaus en voeg ook een persoonlijk kaartje toe aan de verrassing. Je mag namelijk €25,- besteden aan dit cadeau bij Greetz!

Hoe kun je winnen?

Om te winnen geef je antwoord op de volgende vraag: 'Met welke 'Valentijn-greetz' zou jij jouw Valentijn graag willen verrassen en waarom?' 

De winactie loopt van 1 tot 10 februari. Kan jij niet wachten met het verrassen van jouw geliefde? Kijk dan hier voor het grote aanbod van Greetz! 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je