{{ message.message }}
{{ button.text }}

Test

Wil jij een EHBO-cursus voor baby's en kinderen testen?

Wist je dat als je kleintje stikt in een stukje fruit, je je kind niet ondersteboven moet houden? Is het je bekend dat je bij een bloedneus het hoofd voorover moet houden? Heb jij de techniek van reanimatie onder de knie bij een bewusteloos slachtoffer? 

EHBO bij baby's en kinderen

Kleine kinderen kun je geen seconde uit het oog verliezen. Voor je het weet zijn ze in een iets te hoge boom geklommen, pakken ze een te scherp mes uit de keuken of stoten ze een kop hete thee over zich heen. Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder. Maar, weet jij wel wat je moet doen als er iets met je kind gebeurt? Na een EHBO-cursus wel! Livis geeft 4 EHBO-cursussen weg. Test je mee?

De cursus

In de cursus leer je reanimeren en eerste hulp verlenen bij veelvoorkomende ongelukken bij baby's en kinderen. De cursus bestaat uit twee delen. Je volgt eerst online theorie en daarna doe je een praktijksessie bij jou in de buurt. 

De online theorie kan je volgen waar en wanneer je wilt. Op je tablet, via je computer of gewoon op je telefoon! Tijdens de theorie worden de belangrijkste EHBO-onderwerpen behandeld, zoals eerst hulp bij brandwonden, verdrinking, verstikking, ernstige allergie en koortsstuipen. 

Nadat je de online theorie hebt afgerond, volg je een praktijksessie. In 4 uur tijd ga je met andere cursisten aan de slag met je EHBO-vaardigheden. Je verbetert je reanimatievaardigheden door te oefenen met reanimatiepoppen en een AED. Ook leer je hoe je een kinlift, borstcompressies en beademing moet geven én hoe je wonden moet verbinden! 

De praktijksessie kun je op een datum en locatie naar keuze volgen. 

Naar wie zijn wij op zoek? 

Wij zoeken vier enthousiaste en leergierige moeders met jonge kinderen (0-4 jaar). 

Hoe meld je je aan? 

Vul hieronder het formulier in en wie weet word jij geselecteerd om de EHBO-cursus voor kinderen te testen! Vervolgens maak je voor Mamaplaats een mooie review met mooie foto's en een video.

 

 

Je moet lid zijn van mamaplaats om je aan te kunnen melden als testmoeder.


Inloggen

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je