{{ message.message }}
{{ button.text }}

Test

Wij zoeken families die de BERG GO² willen testen!

Scoot, pedal, grow!

De ontwikkeling van een kind begint op de BERG GO². De BERG GO² is een tijdloze en ergonomische skelter voor de jongste kinderen. Kinderen vanaf 10 maanden leren eerst steppen met de pedalen ingeklapt; voor je het weet gaat je kindje de hele kamer steppend door! Vervolgens kunnen de pedalen gemakkelijk worden uitgeklapt, waardoor je kindje zijn of haar eerste ervaring op kan doen met skelteren.

Het ergonomische design heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat de voeten van het kind niet tegen de pedalen of achterwielen aan kunnen komen; zelfs niet als de pedalen uitgeklapt zijn. Daarnaast heeft het zadel een textuur, wat ervoor zorgt dat het kind verder naar achteren kan gaan zitten, zonder er van af te glijden! Daarnaast is het natuurlijk een echte eye-catcher in huis!

Naast dat de BERG GO² goed is voor de fysieke en cognitieve ontwikkeling, is het voor kinderen heerlijk speelgoed. Zo kunnen ze door de vier stille fluisterbanden altijd veilig en stabiel rondrijden. De kinderen kunnen hun eerste skelterervaringen opdoen, zowel binnen als buiten!"

                          

Wie zoeken wij?

Wij zoeken drie gezinnen die een BERG GO² willen testen! 

De BERG GO² draagt bij aan de fysieke en cognitieve ontwikkeling van een kind. Als tester onderzoek je onder andere of je kindje makkelijk kan steppen door de kamer. Vervolgens kun je de pedalen uitklappen, waarbij het trappen met pedalen wordt geoefend. Maar het állerbelangrijkste testaspect: spat het plezier en de lach van het gezicht van je kindje af?

Hoe doe je mee?

Maak kans door onderstaand formulier in te vullen! Laat je ons ook weten voor welke van de volgende kleuren zouden jullie gaan? 

BERG GO² Blue
BERG GO² Mint
BERG GO² Pink

Over BERG 

Het verhaal van BERG begon als een hobby, in een klein Nederlands dorpje; hier werd in een boerderijschuur de eerste skelter gemaakt. Deze hobby heeft zich steeds verder uitgebreid, waarbij BERG is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt al sinds 1985 actief buitenspeelplezier. Bij alle BERG Skelters en Trampolines staat veiligheid, kwaliteit en speelplezier voorop. 

De Research & Development afdeling bij BERG zorgt ervoor dat de producten zich onderscheiden op het gebied van design en innovatie. Waaronder onze nieuwe aanwinst, de BERG GO².

Je moet lid zijn van mamaplaats om je aan te kunnen melden als testmoeder.


Inloggen

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je