{{ message.message }}
{{ button.text }}

Test

Persoonlijke uitnodigingen via Pixum

Met persoonlijke uitnodigingen wordt jouw feest een succes

Hoeveel leuker is het om je familie en vrienden met een zelf ontworpen kaart voor een feestje uit te nodigen, in plaats van Whatsapp of Facebook? Hartstikke persoonlijk en mensen voelen zich extra welkom!

Bij Pixum kun je voor elke gelegenheid een passende kaart maken mét origineel design. Verjaardagsfeestjes, babyshowers of gewoon een middagje voetbal kijken – elk moment wordt extra speciaal met een mooie kaart. Bij alle kaarten met vouw in de formaten M-XXL zijn witte enveloppen inbegrepen, zodat je de uitnodigingen meteen kunt versturen.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar vier testmoeders die uitnodigingen willen maken op de website van Pixum.

Wat ga je testen?

Wanneer je bent verkozen tot testmoeder mag jij een setje van tien dubbelzijdige uitnodigingen creëren. Deze worden thuisbezorgd inclusief envelop.

Tijdens het testen let je op een aantal zaken. Je beantwoordt vragen en beoordeelt bepaalde aspecten met een cijfer. Verder maak je wat foto's en een filmpje om andere moeders een goed beeld te geven van het product en je review compleet te maken.

Lijkt het je leuk om als Mamaplaats-tester uitnodigingen via Pixum te gaan maken? Je beoordeelt uitgebreid het bestel- en samenstelproces en het resultaat kun je natuurlijk met je familie en vrienden delen!

Geef je snel op! Dit kan tot 22 januari.

Je moet lid zijn van mamaplaats om je aan te kunnen melden als testmoeder.


Inloggen

🐞  Heb je een suggestie, of werkt er iets niet? Laat het ons weten! Probleem Melden
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken