{{ message.message }}
{{ button.text }}

Test

Fitplan van Body & Fit voor de ultieme start van 2018!

Op zoek naar jouw ideale kickstart van 2018?

Start direct jouw 2018 goed met het testen van het Fitplan van Body & Fit! Een totaalpakket van gevarieerde dagmenu’s, workouts en producten. Een echte kickstart voor het nieuwe jaar. Make it happen!

Hoe werkt het?

Het Fitplan is ontwikkeld door een team van diëtisten en personal trainers en bevat uitgebalanceerde dagmenu’s en workouts voor 21 dagen. De dagmenu’s en recepten in het Fitplan zijn lekker makkelijk en tover je binnen een handomdraai op tafel. Het leuke van de workouts is dat je ze overal kan uitvoeren; gewoon thuis, in de gym of lekker in de buitenlucht. Klinkt goed toch? 

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar 3 moeders die 2018 graag goed willen starten met het Fitplan van Body & Fit.

Wat ga je testen?

In 3 weken tijd ga je het Fitplan testen. Je ontvangt het complete Fitplan met alle producten bij je thuis! Het pakket bestaat uit het volgende:

  • Low Calorie Meal: Dit is de ultieme maaltijdvervanger op het gebied van gewichtsverlies in shakevorm! Low Calorie Meal voldoet aan alle voorwaarden van een maaltijdvervanger, is uniek in zijn soort en zonder toegevoegde suikers.
  • Low Calorie Bar: Geen zin in een maaltijdvervangende shake? Dan is de Low Calorie Bar jouw ideale maaltijdvervanger! Perfect passend in een dieet, slechts 205 calorieën en verkrijgbaar in waanzinnig lekkere smaken.
  • Low Calorie Pancake Mix: Ben jij ook zo dol op pannenkoeken? Wij hebben de oude vertrouwde pannenkoek in een nieuw ‘’fit’’ jasje gestoken en is perfect te gebruiken als maaltijdvervanger. Easy to bake, heerlijk van smaak en genieten maar!
  • Smart Chips: Een fitte lifestyle en toch chips eten? Dat kan met Smart Chips! Lekker knapperig, gebakken door hete lucht en slechts 94 calorieën per zakje.
  • Smart Break: Echt lekker (suikerarm) snacken doe je met Smart Break! Een heerlijke chocolade hazelnootwafel met eiwitrijke crème en echte stukjes geroosterde hazelnoot.
  • Natural Flavouring: Geef je bakje kwark, havermout, yoghurt of bakrecept een heerlijke smaak met Natural Flavouring. Handige ''smaak'' druppels, gezoet met stevia extract, bevat geen calorieën en geen toegevoegde suikers.
  • Shakebeker: Met een Body & Fit Shakebeker maak je in een handomdraai een klontvrije shake. Handig!

Tijdens de testperiode beantwoord je uitgebreid een aantal vragen en geef je een cijfer voor bepaalde aspecten. Daarnaast voeg je foto's en video's toe en is de review klaar. Het Fitplan is voor iedereen gratis te downloaden, maar wanneer je mee doet aan het testpanel ontvang je het hele pakket met alle producten gratis in huis!

Geen excuses, ga ervoor en make it happen! Het Fitplan is jouw ideale kickstart!

Let op: Het Fitplan wordt afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je moet lid zijn van mamaplaats om je aan te kunnen melden als testmoeder.


Inloggen

🐞  Heb je een suggestie, of werkt er iets niet? Laat het ons weten! Probleem Melden
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken