{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Shop tips > Babyfoons > De 5 beste babyfoons van dit moment!

Advies > Shop tips > Babyfoons > De 5 beste babyfoons van dit moment!

De 5 beste babyfoons van dit moment!

Een babyfoon geeft veel ouders een gerust en veilig gevoel. Wat zijn de beste babyfoons van dit moment?

Als ouder zou je je kindje het liefst 24/7 in de gaten willen houden. Een babyfoon is onmisbaar wanneer je een klein kindje hebt. Het geeft veel ouders rust en een gevoel van veiligheid. Er is ontzettend veel keuze, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je een handje in dit artikel: de 5 beste babyfoons van dit moment!

Beste babyfoons - nummer 1: Luvion Essential

De Luvion Essential is een babyfoon die beschikt over beeld én geluidsdetectie. De camera beschikt over nachtzicht, zodat je ook wanneer het donker is, kunt zien wat je kindje aan het doen is. Met de VOX-functie zorg je ervoor dat de ouderunit aangaat wanneer je kindje geluid maakt. Dat is vooral 's nachts fijn. Zo heb je niet continu het felle licht van het 3,5 inch kleurenscherm. Bovendien heeft deze babyfoon een terugspreekfunctie, waarmee je op afstand  tegen je baby kunt praten. Een leuke extra zijn de geïntegreerde slaapliedjes. 

Beste babyfoons - nummer 2: Philips Avent SCD731/26 DECT

Deze babyfoon zorgt voor een constant gerust gevoel dankzij het heldere geluid en de verschillende kalmerende en rustgevende functies. De DECT-technologie zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de enige bent die meeluistert. Een leuke extra functie is de sterrenprojectie die je vanaf de ouder- of babyunit kunt activeren. Ook deze babyfoon heeft een terugspreekfunctie, slaapliedjes en zelfs een nachtlampje die je vanuit elke kamer in huis kunt activeren.  Met de temperatuursensor kun je het klimaat in de babykamer in de gaten houden en ontvang je een melding als de temperatuur verandert. Schakel met één druk op de knop over op de nachtmodus om het licht, de display en het geluid te dimmen.

Beste babyfoons - nummer 3: Alecto DBX-82

Eén die ook zeker in bij de 5 beste babyfoons van dit moment thuishoort, is de Alecto DBX-82. Dit is een simpelere babyfoon, maar daarom zeker niet minder. Met deze babyfoon heb je tot maar liefst 3 kilometer afstand van de ouderunit bereik. Door middel van een indicatielampje geeft de babyfoon aan wanneer deze geen bereik heeft. De PMR techniek maakt het aansluiten van meerdere babyunits een fluitje van een cent. Dat is handig wanneer je meerdere kindjes hebt die in verschillende kamers slapen. Dankzij de stevige behuizing, handige riemclip, zaklamp en toetsvergrendeling is de DBX-82 een veelgemaakte keuze door moeders én professionals in de babyzorg. 

Beste babyfoons - nummer 4: Motorola Comfort Connect 85

Met het 5 inch scherm van de Motorola Comfort Connect 85 kun je je kindje altijd goed in de gaten houden. De babyfoon kun je verbinden met zowel je telefoon, computer, als tablet. Zo weet je altijd hoe het met je baby gaat! Ook dit model beschikt over een terugspreekfunctie en slaapliedjes, waarmee je je kleintje op afstand geruststelt. De camera heeft een zoomfunctie en is overal te besturen, zodat jij altijd goed zicht hebt. De ouderunit heeft lampjes waaraan je afleest wat het geluidsniveau is. Zo weet je hoe hard het geluid is wat uit de babykamer komt.

Beste babyfoons - nummer 5: Alecto DBX-88 ECO DECT 

En last but not least in het rijtje van de 5 beste babyfoons van dit moment: de Alecto DBX-88 ECO DECT. Deze maakt, zoals de naam al doet vermoeden, gebruik van DECT-technologie waardoor hij 100 procent storingsvrij is. Je bepaalt zelf hoeveel geluid je wilt horen, aangezien je de gevoeligheid van de microfoon in kunt stellen. Wanneer er geluid te horen is, lichten de LED-lampjes automatisch op. Zo zie én hoor je het wanneer je kind geluid maakt. De babyfoon beschikt daarnaast ook over een terugspreekfunctie, slaapliedjes en nachtverlichting die je op afstand kunt instellen. 

Meer weten over babyfoons? Babyfoon kopen: waarop letten?

Check hier de beste babyfoon met camera van 2021!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je