{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Ziengs

8.0

Merkschoenen voor het hele gezin

Met schoenen van Ziengs kunnen jouw kids op avontuur, spelen ze lekker buiten en kunnen ze de hele wereld aan! En natuurlijk zijn ze met een nieuw paar schoenen helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

De brede schoenencollectie van Ziengs staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. De medewerkers van Ziengs hebben ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Iedere winkel heeft een kinderspecialist om jou van persoonlijk en deskundig advies te voorzien. Shop je liever online? In de webshop van Ziengs vind je de volledige collectie, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Op het gebied van kinderschoenen vind je bij Ziengs onderscheidende merken voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Denk hierbij aan toonaangevende merken zoals Kipling en Shoesme. Daarnaast zijn de stoere kinderschoenen van het merk Muyters exclusief verkrijgbaar bij Ziengs. Nieuwsgierig geworden naar alle kinderschoenen? Bekijk hier de nieuwe jongenscollectie. De nieuwe meisjescollectie vind je hier

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je