{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

VTech Mickey's treinstation en Minnie's IJssalon

8.5

De populaire Toet Toet Auto's van Vtech zijn je vast al wel bekend. Maar wist je ook dat Mickey en Minnie een eigen auto hebben? 

En dat niet alleen... Mickey heeft een bijpassend treinstation en Minnie een ijssalon! Hiermee kan je kindje zijn of haar fantasie helemaal laten gaan! Kim en Lisette gingen (samen met hun kids) los! Ze hebben uitgebreid getest en de resultaten gedeeld. Lees en kijk je mee? 

Disney Mickey’s Treinstation

Het treinstation is leuk voor kindjes tussen de 1 en 3 jaar oud en bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het bewegen van de slagboom, de lift, de hendel en het plaatsen van de vormen in de juiste ramen. 

De vrolijke stem van Mickey, de grappige geluiden en het spelen met de verschillende vormen, prikkelt de fantasie en moedigt aan tot het spelen van rollenspellen. 

Wanneer de Toet Toet Auto over de verschillende Magische Sensors rijdt hoor je vrolijke reacties.

Leuk: ook andere Toet Toet Auto’s kunnen uit de voeten op Mickey's treinstation. 

Disney Minnie’s IJssalon

Net als het treinstation van Mickey is Minnies IJssalon leerzaam, interactief en goed voor uren speelplezier. Dit door kleine uitdagingen die je kindje prikkelen meer te ontdekken. 

Deze speelset bevat 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Plus heel veel extra grappige zinnen en geluidjes. De stem die gebruikt wordt is de originele van Minnie! 

Onze twee testmoeders mochten de sets allebei uitproberen. Benieuwd wat ze er van vonden? Bekijk dan snel de reviews! 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je