{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

VillaXL: test een weekend weg

9.7

Over VillaXL

VillaXL is aanbieder van de leukste vakantiehuizen in Europa. Van pittoreske zomerhuizen in Zuid-Frankrijk tot een grote woonboerderij in de Ardennen en van houten skichalets in Oostenrijk tot luxe villa’s op Curaçao. Maar daarnaast is er ook een groot aanbod van kleinschalige vakantieparken en luxe campings. 

Ontdek de Belgische Ardennen
Ga net over de grens met je vrienden mountainbiken of plan een familiereünie. VillaXL heeft voor elke gelegenheid een passend vakantiehuis. De Ardennen zijn lekker dichtbij en je bevindt je ineens in een totaal andere wereld. Na een rit van slechts een paar uur wandel je in een prachtig herfstbos of stap je over een knerpend witte deken van sneeuw, om daarna te genieten van een lekkere kop warme chocolademelk bij de open haard. Je eigen haard welteverstaan. Het aanbod in de Ardennen van VillaXL is groot en voorzien van de luxe die jij wilt.

Wil je het maximale uit je vakantie in de Ardennen halen? Probeer dan een activiteit van partner AdventureXL uit. De Ardennen zijn de plek bij uitstek om de natuur op een hele andere manier te beleven; van GPS-tochten en raften tot een touwenparcours en tokkelen. Vergeet niet je wandelschoenen mee te nemen.

Wat is er getest? 

Het arrangement
Het arrangement houdt het volgende in:

  • Een weekendverblijf in vakantiehuis L’Aube Claire of vakantiehuis A L’Ombre du Pin in de Belgische Ardennen.
  • Het arrangement is geldig in het weekend van 14 november t/m 17 november.
  • Het arrangement is geldig voor maximaal 6 personen.
  • 2 outdooractiviteiten in de omgeving van Theux, waarbij gebruik gemaakt moet worden van minimaal één activiteiten (keuzemogelijkheden: GPS- tocht, River Ropes, High Ropes en Tokkelen) *.

*Vanaf beide vakantiehuizen is het ongeveer 40 minuten rijden naar Theux, waar deelgenomen kan worden aan de outdoor activiteiten.

De vakantiehuizen

Maison L’Aube Claire (6- personen / *** sterren)

Het gezellige vakantiehuis Maison L’Aube Clair ligt in het authentieke dorp Heyd, vlakbij Durbuy, in het hart van de Belgische Ardennen. Het vakantiehuis ligt heerlijk rustig en is met echt Ardens gesteente, leem en hout gebouwd. Maison L'Aube Claire beschikt over een grote sauna, een prachtige wintertuin evenals een mooie tuin met een hot tub. De sfeervolle woonkamer beschikt over een zithoek met houtkachel en een ruime eethoek. Verder is er een prachtige wintertuin/serre. Voor de kinderen is er een aparte kinderkamer met spelcomputer, TV en een grote speelhoek. De keuken is in jaren ’50 vintagestijl en van alle moderne gemakken voorzien, zoals een professionele houtoven. Er zijn drie sfeervolle slaapkamers met elk een eigen stijl. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Bekijk hier Maison L’Aube Clair

L’Ombre du pin (6- personen / **** sterren)

A l'Ombre du Pin is een charmante vakantieboerderij uit de 19e eeuw die met zorg is gerenoveerd en behoort tot de best gewaardeerde vakantiehuizen. Je vindt het vakantiehuis op een rustige locatie vlakbij Houffalize en 300 meter van het bos. Binnen geniet je van de infraroodcabine in de wellnessruimte. Bekijk hier A l'Ombre du Pin

Criteria testgezinnen

Samenstelling: Max. 6 personen, minimaal 2 kinderen (6 – 12 jaar oud) en in het bezit van een auto. 

Wat werd er van een testgezin verwacht?

Gedurende het verblijf wordt het volgende van de testgezinnen verwacht:

  • Maak twee leuke video’s via de APP van Shoot2Share (één van het vakantiehuis en de ander van de outdoor activiteit).
  • Maak een serie foto's (van het vakantiehuis, de outdoor activiteit en de omgeving. Op een deel van de foto’s moet ook het gezin of een deel hiervan zichtbaar zijn).
  • Er moet een uitgebreid geschreven verslag worden gemaakt van minimaal 500 woorden met persoonlijke ervaringen over het vakantiehuis, omgeving en outdoor activiteiten.
  • Beoordeel je verblijf met punten en een eindbeoordeling.  

Naar wie waren wij opzoek?

Wij zoeken twee leuke testgezinnen die graag in het weekend van 14 november in een gezellig vakantiehuis in de Belgische Ardennen willen verblijven. 

LET OP: alleen diegenen die hun profielgegevens volledig hebben ingevuld (profielfoto, tekstje over jezelf + alle gezinsgegevens) komen in aanmerking.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je