{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Vakantie Vittel met Club Med

9.0

Als je op zoek bent naar een luxe all inclusive vakantie dicht bij huis dan is Club Med Vittel Le Parc in Frankrijk een uitstekende keuze! Vittel Le Parc ligt in de Franse Vogezen en is omgeven door 600 hectare park en bossen. In dit luxe clubdorp gaat alle aandacht hier uit naar sporten, gezondheid en welzijn. Vittel Le Parc biedt de ideale all inclusive vakantie om heerlijk te ontspannen. 

Vittel Le Parc staat bekend om haar prachtige golfbanen en is dus ideaal voor golfvakanties. Vittel Le Parc ligt in het noorden van Frankrijk en is goed te bereiken met de auto. Jouw vakantie in Vittel zal in het teken staan van veel sportieve activiteiten. Tijdens je all inclusive vakantie in Vittel Le Parc kun je de gehele dag door golfen, boogschieten, tennissen en nog veel meer sporten. In de avond rust je lekker uit aan het zwembad. De hele dag door krijg je snacks en drankjes, in de ochtend een heerlijk ontbijt, in de middag lunch en in de avond een buffet diner. Dit alles is inclusief tijdens je vakantie in Vittel Le Parc.

Ideaal voor kids

Voor kinderen zijn er verschillende kids clubs met animatie; Baby Club Med voor baby's, Petit Club Med voor kids van 2 tot 3 jaar, Mini Club Med voor kids van 4 tot 10 jaar en Juniors’ Club Med voor tieners van 11 tot 17 jaar. De activiteiten van de Club Med kidsclubs zijn aangepast aan de leeftijd en de wensen van de kids. Er zijn diverse voorzieningen voor de allerkleinsten zoals babybedjes, babybadjes, luiermatrassen en flessenwarmers. Ook is er een babyrestaurant met speciale gerechtjes en potjes voor kleine kids.

Testmoeder

Testmoeder Marion heeft samen met haar gezin deze vakantie getest. Ze heeft onder andere getest of de vakantie geschikt is voor het gezin, de prijs-kwaliteitverhouding, de sporten en nog meer. Klik op de foto van Marion en bekijk haar filmpje en foto's!

Testrapport

Voordelen

  • Ideale vakantie voor het gezin
  • Prachtige oude elementen op het resort
  • Goed eten
  • Veel sportmogelijkheden
  • Leuke kidsclubs
  • Veel en leuke animatie

Nadelen

  • Geen nadelen

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je