{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test de allernieuwste snoerloze stofzuiger van Dyson

8.9

De allernieuwste snoerloze stofzuiger van Dyson: V8

Supersnel je huis schoon, dat klinkt als muziek in de oren, niet waar? Want wij mama’s ervaren het allemaal, zodra je kindje de wereld om zich heen gaat verkennen, wordt het schoonhouden van je huis een steeds grotere uitdaging. Kinderen zijn een meester in het maken van rommel, maar de Dyson V8 snoerloze stofzuiger is een meester in het verwijderen van rommel, waar het ook ligt. Maar welke voordelen heeft de nieuwe stofzuiger nou echt? Wij zetten het op een rijtje:

  • Het is een snoerloze stofzuiger: Je pakt hem er snel even bij en maakt schoon op het moment dat je ergens vuil ziet.
  • Hoge zuigkracht: deze snoerloze stofzuiger heeft een hogere zuigkracht dan alle andere snoerloze stofzuigers en een gebruiksduur van tot wel 40 minuten. Daarnaast is hij zeer licht in gewicht (2.6 kg), waardoor deze eenvoudig te gebruiken is om de vloer, maar ook boven je hoofd schoon te maken.
  • Verwijdert fijn stof en allergenen: de lucht die de stofzuiger uitblaast is schoner dan de lucht die je inademt. Daarom is de stofzuiger door Allergy Standards Limited gecertificeerd als 'asthma & allergy friendly'. Ook heeft de stofzuiger een nieuwe manier van legen, waardoor je het vuil niet hoeft aan te raken.
  • Stofzuigen terwijl je kind slaapt: De Dyson V8 is 50% stiller dan de voorgangers. Ideaal, want je kunt nu stofzuigen zonder de slaap van je kindje te verstoren.
  • Geschikt voor allerlei toepassingen: De V8 snoerloze stofzuiger is geschikt voor alle vloertypen. De stofzuiger bevat namelijk twee verschillende vloerzuigmonden. De vloerzuigmond met zachte roller is geschikt voor het verwijderen van fijn stof en grover vuil van harde vloeren. De gemotoriseerde turboborstel verwijdert het meest hardnekkig vuil uit vloerbedekking en tapijten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar 4 testmoeders die de nieuwe Dyson V8 willen testen. En testen betekent houden, dus geef je snel op!

Wat ga je testen?

Wanneer je als testmoeder wordt uitgekozen wordt de stofzuiger naar je opgestuurd. Je beoordeelt de stofzuiger door het beantwoorden van een aantal vragen. Zo vertel je o.a. over je verwachtingen, het gebruiksgemak en de accessoires. Daarnaast beoordeel je bepaalde aspecten met een cijfer en maak je foto's en video's om de review compleet te maken

Aanmelden kan t/m 9 april

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je