{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Quinny Moodd en Quinny Yezz

8.0

Quinny Moodd

De Quinny Moodd is een comfortabele, complete en vlotte kinderwagen. Voordeel is dat deze kinderwagen eenvoudig opvouwbaar is. De omvang van de ingevouwen kinderwagen is zo, dat hij gemakkelijk te vervoeren is. Geweldig is dat de Quinny Moodd zich met een druk op de knop automatisch ontvouwt. De kinderwagen biedt een complete set aan eigenschappen, die ervoor zorgt dat hij perfect scoort op welke wijze je hem dan ook gebruikt. Daarnaast is hij natuurlijk stijlvol in design, materiaal en kleurstelling!

Quinny Yezz

Revolutionair! Dat is de spiksplinternieuwe buggy van Quinny; de Quinny Yezz. En waarom is hij revolutionair? Deze buggy is een antwoord op de behoefte om een kind dan weer even wel en dan weer even niet in een buggy te vervoeren. Heb je hem nodig dan is het een wendbare buggy, heb je hem niet nodig dan hang je hem supersnel aan je schouder. Handig op vele momenten bv. in de bus, de supermarkt, de trein, de drukke stad, roltrap, etc. Kortom, de Quinny Yezz is echt iets nieuws!

Hoe werkte het?

De testmoeders kregen een spiksplinternieuwe Quinny Moodd of Yezz thuisgestuurd. Enige wat zij moesten doen, is gedurende 4 weken hun bevindingen met betrekking tot de Quinny Moodd of Yezz vastleggen op video, foto en tekst. Het doel is uiteindelijk dat zij andere mama's helpt met hun verslag. Andere moeders krijgen met hun verslag een 'neutraal' oordeel over de voor- en nadelen van de Quinny Moodd of Yezz.

Concreet houdt dit het volgende in: de testmoeders hebben gedurende 4 weken getest. Zij hebben 2 filmpjes, 10 foto's en 3 verhaaltjes/blogjes over hun belevenissen met de Quinny Moodd of Yezz gemaakt. De inhoud van de filmpjes, foto's en blogjes hebben betrekking op onderwerpen die Mamaplaats heeft aangeleverd (bv bezoekje supermarkt, ritje met de bus, naar de stad, etc.) Natuurlijk was een creatieve eigen inbreng ook zeker welkom! 

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je