{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test Vakantiepark Dierenbos

9.3

Vakantiepark Dierenbos

Op fietsafstand van het Bourgondische ’s-Hertogenbosch, verscholen in de Brabantse bossen, ligt Vakantiepark Dierenbos. Op diverse plaatsen in het park vind je fazanten, alpaca’s, zwijntjes en andere dieren. De kids kunnen zich ook vermaken in de nieuwe natuurspeeltuin van maar liefst 2400m² mét kinderboerderij! Ze mogen zelfs de dierenverzorger helpen.

Op Vakantiepark Dierenbos overnacht je als testgezin in een themabungalow. Maak een heerlijke wandeling over het groene park of plons in het overdekte zwembad. Op het park zelf is er een natuurplas met ligweide. Hier kunnen de kinderen lekker hun gang gaan met hun schepjes en emmertjes, varen over de vijver met roeibootjes en spelen in de speeltuin.

Er op uit? Spring op de fiets voor zo’n heerlijke Bossche bol in de hoofdstad van Brabant of slenter langs de historische panden en maak kennis met de Bourgondische gezelligheid van ’s-Hertogenbosch.

Naar wie waren wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een testgezin van maximaal 6 personen met kindjes in de leeftijdscategorie van 3-12 jaar.

Wanneer?

Als jij werd uitgekozen als testgezin ging je van vrijdag 20 mei t/m zondag 22 mei naar Vakantiepark Dierenbos. Je slaapt natuurlijk in een kids themabungalow en gaat een onvergetelijk weekend tegemoet.

Wat is er gedaan?

Tijdens het testen schrijf je een uitgebreide review over Vakantiepark Dierenbos. Je gaat een aantal vragen beantwoorden en geeft andere gezinnen een duidelijk beeld van het vakantiepark. Daarnaast omschrijf je de voor- en nadelen, maak je duidelijke en nette foto's, maak je een video en geef je een cijfer voor de test.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je