{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test Safaripark Beekse Bergen

9.4

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Spot jij de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij? Tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari is het genieten geblazen bij de giraffen, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door. In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. en wat je zeker niet mag missen is de nieuwe olifantenfamilie! In Safaripark Beekse Bergen beleef je dus een hartstikke spannende safari.

Wandel- en bussafari, durf jij?

Ga je op wandelsafari? Maak dan je veters goed vast voor een stevige wandeling langs vele Afrikaanse dieren! De bussafari is een bijzondere belevenis en ook ideaal als het weer even niet meezit. De Ranger vertelt bovendien allerlei leuke en spannende weetjes over de dieren.

Afrika vanaf het water

Een erg ontspannen manier om op safari te gaan is per boot. Die vaart vanaf het voorjaar tot en met de herfstperiode. Beleef Afrika vanaf het water, een hele andere beleving!

Eigen auto

Met je eigen auto op safari? Dat is heel gewoon bij Safaripark Beekse Bergen. Maar pas op! Stap niet uit de auto, houd de ramen dicht en voer de dieren niet! 

Tip: blijf overnachten, dan word je bezoek nog avontuurlijker!

Olifant Punda is zwanger

De bevalling van de Afrikaanse olifant Punda komt steeds dichterbij. Het is erg bijzonder dat Punda zwanger is, want er werd nog nooit eerder een Afrikaans olifantje geboren in de Benelux. De bevalling kan elk moment plaatsvinden!

Naar wie waren wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar 3 testgezinnen. Om tot een optimaal testresultaat te komen zoeken wij gezinnen met kinderen in de leeftijdscategorieën:

  • 0 tot 4 jaar
  • 4 tot 8 jaar
  • 8 tot 12 jaar

Wat hebben de testgezinnen gedaan?

Tijdens het testen schrijf je een uitgebreide review over Safaripark Beekse Bergen. Je gaat een aantal vragen beantwoorden en geeft andere gezinnen een duidelijk beeld van het Safaripark. Daarnaast omschrijf je de voor- en nadelen, maak je duidelijke en nette foto's, maak je een video en geef je een cijfer voor de test.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je