{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test: little love - bedtijd baby van vtech

7.6

VTech Little Love - Bedtijd Baby

Dit schattige popje is niet alleen erg lief, maar ook nog eens leerzaam. De Bedtijd Baby is perfect om lekker mee te knuffelen en liedjes mee te zingen. Ook kun je gezellig samen naar mooie bedtijdverhaaltjes en rustgevende melodietjes luisteren, terwijl het hartje knippert voor een rustgevend effect. Natuurlijk wordt het na het spelen tijd om lekker te gaan slapen. Door de pop heen en weer te wiegen, sluit ze haar oogjes en valt ze lekker in slaap. 
Dit alles zorgt ervoor dat de taalontwikkeling en het spelen van rollenspellen wordt gestimuleerd.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar twee testmoeders die de VTech Little Love - Bedtijd Baby willen uit testen met hun kindje. Je kindje moet tussen de 1 en 4 jaar oud zijn om de Bedtijd Baby optimaal te testen.

Wat ga je testen?

Tijdens het testen let je op een aantal zaken. Je beantwoord vragen en beoordeeld bepaalde aspecten met een cijfer. Verder maak je wat foto's en een filmpje om andere moeders een goed beeld te geven van het product en je review compleet te maken. 

Opgeven kan t/m 21 mei 2017. 


Op dit moment worden alle reacties doorgelezen door VTech. Nog even geduld, de testmoeders worden z.s.m. bekend gemaakt :)

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je