{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test LiGA Mini Letterbeertjes

8.7

LiGA Mini Letterbeertjes

Een lekker en leerzaam tussendoortje voor je kind, wie wil dat nou niet? LiGA heeft de oplossing: LiGA Mini Letterbeertjes. Dit zijn lekkere, knapperige minibiscuitjes in de vorm van beertjes met een letter op hun buik. Ze helpen je kind om letters te ontdekken, woordjes te maken en hun verbeelding te gebruiken. LiGA Mini Letterbeertjes zijn er in twee verschillende smaken, namelijk vanille en chocolade. Elke verpakking bevat 6 handige portiepakjes met elk 9 mini-biscuitjes.

Naar wie waren we op zoek?

We waren opzoek naar twee testgezinnen met kinderen in de leeftijd van 3-6 jaar, die het leuk vonden om spelenderwijs letters te ontdekken met de LiGA Mini Letterbeertjes.

Wat gingen de testmoeders testen?

Om de LiGA Mini Letterbeertjes zo optimaal mogelijk te kunnen testen kregen de moeders een pakketje thuisgestuurd van LiGA Mini Letterbeertjes. Samen met hun kindje(s) gingen ze de biscuitjes uitgebreid testen. Tijdens de testperiode beantwoorde ze een aantal vragen uitgebreid, en gaven ze een cijfer voor bepaalde aspecten. Daarnaast voegde ze foto's toe en de review was klaar.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je