{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test: ‘De stoerste schoen van Nederland’

8.9

Voor een Nederlands kinderschoenenmerk zijn wij op zoek naar de meest eigenwijze kids die schoenen willen testen, wie durft?!’ 

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, de dagen worden korter en de temperaturen gaan weer dalen. Tijd voor en paar stevige nieuwe stappers. De kinderschoenen van Red-Rag boys & girls zijn speciaal voor ouders die kwaliteit willen combineren met stoer en eigenwijs. De uitgesproken schoenen die zijn gemaakt van hoogwaardige en bijzondere materialen voor coole kids. De collectie bestaat uit schoenen met mooie eigen prints, labeling en met een flinke dosis humor. Niet voor saaie types dus!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar 4 stoere testgezinnen. Als jij je samen met je kind wilt opgeven als testgezin is het goed om met het volgende rekening te houden:

  • Je vindt de kwaliteit van een kinderschoen belangrijk en hecht veel waarde aan het kopen van goede kinderschoenen
  • Idealiter zoeken we jongens en meisjes in de volgende leeftijdscategorie en met de volgende maten: meisjes 3 jaar (schoenmaat 25-27) en 6 jaar (schoenmaat 30-32) en jongens 5 jaar (maat 28-30) en 7 jaar (maat 33-35). 
  • Als testmoeder is het belangrijk dat je de exacte schoenmaat van je kind weet.

Wat wordt er getest?

Wanneer je als testmoeder wordt uitgekozen worden de kinderschoenen (naar keuze of alternatief) naar je opgestuurd. Je beoordeelt de kinderschoenen door het beantwoorden van een aantal vragen. Zo vertel je o.a. iets over je verwachtingen en het draaggemak van de schoenen. Daarnaast beoordeel je bepaalde aspecten met een cijfer en maak je foto's en video's om de review compleet te maken.

De stoere collectie van Red-Rag vind je in de catalogus.

Aanmelden kan niet meer. We laten snel weten welke testmoeders zijn geselecteerd...

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je