{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test: Kidizoom Action Cam 180 van VTech

8.4

Leg al je avonturen gemakkelijk vast

De Kidizoom Action Cam 180° is een compacte en multifunctionele camera voor kinderen. De camera maakt video's en foto's met tal van coole bewerkingen en e­ffecten, maar dat is nog lang niet alles! Zo maak je gemakkelijk té gekke selfies met de 180° draaibare cameralens, kun je 3 stoere spellen spelen en zelfs stop motion filmpjes maken! Wil je onder water mooie foto's maken of één van je stoere stunts vastleggen? Ook dat kan! Gebruik de waterdichte behuizing om foto's onder water te maken of bevestig de camera op je fiets of skateboard en leg al je spannende avonturen vast, waar je ook bent! 

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar twee testmoeders die de Kidizoom Action Cam 180 van VTech gaan testen met hun kindje. Let op: de camera is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar!

Wat ga je testen?

Word jij uitgekozen als testmoeder? Dan ontvang jij de Kidizoom Action Cam 180 inclusief 8 accessoires, zoals waterdichte behuizing, polsbandje en een fiets-bevestigingsstuk thuis. Samen met je kindje ga je de Kidizoom Action Cam 180 dan testen. Je gaat een aantal vragen uitgebreid beantwoorden, geeft voor verschillende aspecten een cijfer, omschrijft de voor- en nadelen en om de review compleet te maken voeg je foto's en een video toe.

Aanmelden kan t/m 16 juli 2017.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je