{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test: KidiFluffies van VTech

9.0

KidiFluffies

Het nieuwe dierenvriendje voor jouw kindje! Welk kindje houdt er niet van, honden, katten en dan voornamelijk puppies. Kinderen willen ermee knuffelen, spelen en stoeien, maar een hond of kat heeft daar niet altijd zin in. KidiFluffies daarentegen zijn altijd in voor een knuffel, een spelletje of een leerzaam lesje. Een KidiFluffy is niet alleen een huisdier die altijd voor je klaarstaat, maar een maatje voor het leven! 

De KidiFluffy Hond of Kat is super zacht, reageert op aanraking, geluid, beweging en is dol op spelletjes, een bakje eten, maar vooral aandacht. De KidiFluffy praat ook nog eens met zijn baasje! Hij herhaalt namelijk de stem van zijn baasje met een grappig effect, vertelt leuke verhaaltjes en laat zijn emoties zien. Ook kan het KidiFluffy maatje van je kindje worden gebruikt als wekker, speelt het dierenvriendje fijne muziekjes om mee in slaap te vallen en helpt zijn baasje herinneren aan verjaardagen en feestjes. 

De KidiFluffy Hond of Kat is een dierenvriendje voor het leven en voor de hele familie!

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar twee testmoeders die de KidiFluffy Hond of Kat willen testen met hun kindje. Je kindje moet tussen de 4 en 10 jaar oud zijn om de KidiFluffy optimaal te kunnen testen. 

Wat ga je testen?

Om de KidiFluffies zo optimaal mogelijk te kunnen testen krijg je als testmoeder een KidiFluffy Hond of Kat thuisgestuurd. Samen met je kindje(s) ga je het dierenvriendje uitgebreid testen. Tijdens de testperiode beantwoord je een aantal vragen uitgebreid, en geef je een cijfer voor bepaalde aspecten. Daarnaast voeg je foto's toe en is de review klaar.

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je