{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test: Jouw foto op canvas t.w.v. €69,95

8.7

Bewaar je mooiste herinneringen

Het bewaren van foto's is het bewaren van herinneringen. Wat is er dan mooier dan dagelijks naar je mooiste herinneringen kijken? Pixum biedt deze mogelijkheid met tal van producten. Een van deze producten is de Pixum foto op canvas. Zo maak je van je mooiste foto's een blijvend kunstwerk, met blijvende herinneringen. Een foto op canvas zorgt voor persoonlijkheid in jouw huis.

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar 4 mama's die graag hun mooiste herinnering op canvas willen laten afdrukken.

Wat ga je testen?

Het enige wat jij hoeft te doen is de Pixum Fotoboek App te downloaden en hiermee jouw herinnering op canvas laten afdrukken. Met de Pixum Fotoboek App kun je namelijk jouw canvas (en andere producten) ontwerpen, bewerken en bestellen. Tijdens de testperiode beantwoord je uitgebreid een aantal vragen over het bestelproces van de canvas middels de Pixum Fotoboek App en geef je een cijfer voor bepaalde aspecten. Daarnaast voeg je foto's en een video toe en is de review klaar.

Aangezien Moederdag steeds dichterbij komt vragen wij jullie naar je mooiste Moederdagherinnering. Heb je nog geen Moederdagherinnering omdat je nog geen moeder bent, maar het wel gaat worden? Omschrijf dan je mooiste Moederdagdroom. Vul dit in tijdens je inschrijving en wie weet ben jij wel één van de vier gelukkige die zijn mooiste herinnering op canvas mag laten afdrukken!

Na Moederdag worden de 4 mooiste herinneringen of dromen uitgekozen.


De testmoeders zijn bekend en delen graag hun review met je! Bekijk ze hieronder :)

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je