{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test je creativiteit met Play-Doh

8.7

Open een potje vol fantasie

Bij Play-Doh gaat elke moeder wel even glimlachen; die unieke geur, de kleuren! En als je je ogen toeknijpt voel je de zachte klei weer door je vingers gaan. Even helemaal terug naar je eigen kindertijd, heerlijk! Play-Doh is ook nog eens superveilig, want gemaakt op deegbasis. Dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Niet zo vreemd dat veel jonge ouders daarom voor Play-Doh kiezen voor die gezellige momenten samen met de kids!

Naar wie zijn we op zoek?

We zoeken 3 mama's met kinderen in de leeftijd van 3 – 6 jaar, die het te gek vinden om creatief bezig te zijn met hun kind(eren).

Wat ga je testen?

Wij van Mamaplaats hebben iets onwijs leuks! Play-Doh heeft namelijk twee Play-Doh Pro's (Nicole en Sara-Lynn) die sinds kort hun tips en reviews over Play-Doh delen. Dat doen zij via de Facebookpagina 'PlayDohNL'. Met hun kunstwerkjes van Play-Doh inspireren ze andere mama's om lekker creatief aan de slag te gaan met hun kids. Maar wat houdt dit in wanneer je wordt verkozen tot testmama?

Als testmama wordt je uitgedaagd om samen met je kids al je creativiteit uit de kast te trekken en aan de slag te gaan met Play-Doh. Nu ga je niet zomaar kleien, nee je laat je inspireren door de Play-Doh Pro's. Zo knutselden zij een gezellig vogelnestje van Play-Doh en allerlei gevonden spulletjes. Aan jou en natuurlijk je kids is de taak om (wanneer je wordt verkozen tot testmama) een zo creatief mogelijk vogelnestje te maken. De vraag is dus eigenlijk: ”Hoe ziet jullie Play-Doh vogelnestje eruit?” Laat je hierbij inspireren door de creatie van de Pro’s, maak een mooie basis van Play-Doh en laat verder je fantasie de vrije loop! Ga met je kinderen op zoek naar leuke versieringen uit de natuur, of je keukenkastje, of van zolder… maakt niet uit. We zijn heel benieuwd naar jullie vogelnestje!

Wordt jij gekozen als testmama dan ontvang je van Play-Doh een mooie set met producten t.w.v. €100,- om mee aan de slag te gaan! Super toch! Je schrijft dan een uitgebreide review over het product en laat middels foto's en een video duidelijk jullie creatie (en het proces) naar voren komen.

Mocht je niet worden verkozen tot testmama, dan maak je kans op één van de drie Play-Doh Touch Studio’s. Daarmee laat je je zelfgemaakte Play-Doh figuren in een videogame tot leven komen. Geef je dus snel op als testmama en maak dubbel kans!

Opgeven kan t/m 21 mei 2017.


De testmoeders zijn gekozen door Play-Doh. Zij zijn op dit moment druk aan het testen en delen daarna graag hun review met je! Bekijk ze hieronder :)

Testrapport

Scorekaart

25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je