{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review

Test het online boodschappen doen bij Hoogvliet!

8.2

Hoogvliet Supermarkten

Hoogvliet Supermarkten is een supermarktketen met moderne winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland. Wist je dat je bij Hoogvliet je bestelde boodschappen op kan halen bij een Klik & Klaar afhaalpunt? Hoe fijn is dat? Je hoeft geen producten te zoeken in de winkel, je hoeft niet in de rij te staan en je hoeft dus ook niet door de drukte heen. Heerlijk, niet waar?

Hoogvliet supermarkten is een gewaardeerde supermarkt. Hoogvliet is uitgeroepen tot Beste supermarkt van Nederland in de verkiezing ‘ABN-Amro Beste winkelketen 2014/2015’. Ook de Hoogvliet websuper wordt met een 8,3 goed beoordeeld door klanten!

Het assortiment van Hoogvliet websuper is afgestemd op de behoefte van de klant. Zo is er online een dieper assortiment baby-kind beschikbaar dan in de winkels. Denk aan grootverpakkingen luiers en volledige baby productlijnen van Neutral en Zwitsal.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar 2 verschillende testmoeders. De ene testmoeder is hoog zwanger op dit moment (30+ weken) en de andere testmoeder heeft een kindje onder de 1 jaar. Op deze manier kan het online boodschappen doen bij Hoogvliet optimaal worden getest. 

Wat ga je testen?

Als testmoeder ga je online boodschappen bestellen* én ophalen in één van de Klik & Klaar afhaalpunten in de Hoogvliet winkels. Je maakt kennis met o.a. het ‘Online only’- assortiment baby-kind van Hoogvliet websuper en het gemak van het ophalen van je boodschappen in de winkel. Denk hierbij aan de volgende testvragen:

  • Wat vind je van het bestelgemak bij Hoogvliet websuper?
  • Wat vind je van het online assortiment van Hoogvliet?
  • Hoe waardeer je de aanwezigheid van deze extra services?
*Je doet boodschappen t.w.v. €70 en de ontvangen voucher (t.w.v. €70) lever je in bij het afhalen van je boodschappen.   

Advertisement

Testrapport

Scorekaart

25% 25% 25% 25% 25%

De reviews van onze testmoeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je